Gambar Seksi Terlampau Artis Dangdut Citra Yunita Tersebar


Penyanyi dangdut Citra Yunita yang terlibat kasus narkoba mendapat masalah lagi dengan beredarnya foto-foto toplessnya di internet.

Foto yang beredar menampilkan pedangdut asal Surabaya itu, mengenakan kemben nyaris sama dengan kulitnya dan sedikit terbuka sehingga sebagian payudaranya terekspos.

Citra sebelumnya tertangkap basah mengonsumsi narkoba di sebuah kamar kos di kawasan Mangga Besar, Taman Sari, Jakarta Barat, Sabtu 14 Januari 2012 malam. Polisi kini menahan dan sedang menjalankan proses pemeriksaan di Polsek Sawah Besar. Jika terbukti terancam hukuman 4 tahun penjara.

Polisi terus mengembangkan penangkapan pelantun lagu Jangan Main Belakang dan Penari Malam itu karena diduga berkaitan dengan penangkapan tersangka BH yang ditangkap di tempat yang berbeda. BH ditangkap karena memiliki 1.800 butir ekstasi.

Citra ditangkap bersama dengan salah satu teman laki-lakinya bernama Foe Susanto. Saat digerebek, polisi mendapatkan alat bukti penghisap sabu, korek api, alat pembakar berisikan narkotika jenis sabu sisa pakai.
Sebelumnya Citra juga kerap menampilkan goyangan dan pose seksi di depan kamera. Namun fotonya kali ini benar-benar memamerkan bagian pribadinya.



48 comments:

Anonymous said...

melampaui batas....ish3x memalukan

eddy said...

tau xpo... :)

Muhammad Ihsan said...

ish ish ish .........
selamat bukan orang MELAYU !!
apa nak jadi ngan orang zaman sekarang nii !!
dunia akhir zaman memang macam nii lah !!

Kesilapan Dalam Filem CHANTEK (klik) said...

nyam2.... hahaha

Anonymous said...

Bra not allowed.!

Terbelog said...

terlebeh sudeh

pas keadilan said...

bi le dia.dia ukan mnta wet mak bapak korang.cbe jgn otak ltak at lutut.korang yg bodoh sgt.jakun bin sakai

toms said...

sakai bin jakun

Anonymous said...

okla tu..posting menarik..teruskna..teruskan..anwar mesti suka remaja melayu jadi cam ni...hehehehe

rullyherbal said...

no pornograpi....xxxx

Anonymous said...

Ish Ish

Anonymous said...

Alamak tetek pun kecil dan kecut!!!!!!!kalau segar dan mantap tak per gak..ha a ha

Bollywood Girls said...

Samaira Hot & Sexy Pictures

Anonymous said...

Puh, kalau dapat isap, sekali pun, cukup!

iizza said...

ishh x lawanya

Anonymous said...

Cup A pun bukan,Cup B pun bkn,faham2 jer la
xde size la tuuuu..

Anonymous said...

DAH KENA MEN

KAKI LIRIK LAGU said...

MAK OIII!... sampai nampak tuuttt tuuutt.. uting uting lak ye!.. 18sx tuh! ahaks... terbeliakkk mata denn nengookknya

Anonymous said...

aramakkk....tetek kendur...apa barang???

Anonymous said...

payudara dah lembikpun mahu ditayang. dah tak ada tarikan. ekekek

canandanews said...

visit hot
Shraddha Kapoor Iijw 2011 Ramp Walk

Amini Kun said...

hemm.. macam dah xda kerja laem.. lolz giler popuan ni..

Anonymous said...

apa barang tunjuk kopek lembik...macm kopek nenek je ,,,tak stim langsung...hahahahaha

photo said...

AMALA PAUL IN VETTAI TAMIL MOVIE HOT PHOTOS LATEST STILLS

Anonymous said...

macam suroh terkam aje, kang aku terkam ade pulak oreng ngate aku ni tak btol abih yang korank mencabo ni buat ape? kalau ye pon nak mintak tolon cakapla baik baik aku mesti tolon punyer, picit ke gosok ke ape ape lah yang sesuai kan kan kan.

Anonymous said...

tetek leperrrr

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

tangkap leleh gak tngok ni..hahaha

agen obat said...

awawaw, semi coy

Anonymous said...

dia bukan melayu org yg kutuk kat blog ni pon sama nak tgok buat apa klau da benci org kat sini pon sama gatal

Irfan Zack Iskandar said...

pergh...dasyat http://galleryawesome.blogspot.com/

alat bantu seks said...

titinya warna cokelat...

Anonymous said...

Tetek lembik hancur, punting dah hitam. Berapa
byk mulut dah hisap.

Bola said...

wow, seksi amat nih

bola said...

wuii mau jg nih lihat lebih dalam nih foto

Orangbijak palsu said...

Bagus...

Anonymous said...

seksi apa ke benda??? macam tetak nenek kebayan...londeh, punat hitam...eeeee..uwek..uuweekk

Epik Showz said...

hahahhaa puting hitam... amik ko.. tunjuk sngat.. x tahu malu lasung!!!!! bodoh punya org...

kg senduk said...

siapa suruh bogel nee yunita... anuar yg suruh..... hohohohohho

jie said...

bukan nak kata apa lah. body dia ni tak tergolong dalam body yang montok. kalau nak tunjuk kat orang mestilah sesuatu yang mantap. dia ni dah kawin ke apa. bukan pe breast dia tu cam nak kata cam ne ye. senang citer tak cantik. tak seksi pun kalau tengok. muka sebiji jawa tapi life style puhhh western habis minah indon sorang ni. satu lagi dia ni agama apa islam ke kafir ni

Alvin said...

Aw,kerennya
kenapa gak Telanjang aja tod!

Kubah Masjid said...

Siiip LAH...

Ditunggu kunjungan baliknya

... >>> SUKSES

Anonymous said...

dapat jolok dia ni sedap ni. baru dia tau apa itu batang jawa..hehe

Che Mohamed Nuzi Che Seman said...

nasib baik bukan melayu, bukan islam..biarkan,

AlatBantudildo said...

nice info
visit back yaaa

alat bantu sex

alat bantu sex pria

alat bantu sex wanita

kondom silikon

vibrator


Foto Topless Camel Petir Di Internet said...

Sampai saat ini tidak ada kabar lagi tentang citra yunita. Tapi yang jelas citra yunita bukan artis dangdut top di Indonesia, dia hanya penyanyi lokal/daerah saja.

dara maharani said...

Trik Mudah Sex Gratisan
_____________
Ngentot Istri Orang
Ngentot Istri Muda
Ngentot Bugil
Ngentot Kakak Kandung
Ngentot Janda

Irvan inor said...

ARTIKELNYA MANTAP GAN ... POSTINGNYA DITAMBAH LAGI DONK...
MAKASIH YA GAN... OIYA.. SOB YANG PENGEN ARTIKEL UNIK DAN
FOTO FOTO TERUPDATE ..TINGGAL KLIK SALAH SATU AJA YA SOB...

BRA PALING UNIK DI DUNIA
KOLEKSI FOTO HOT LUNA MAYA GA PORNO
FOTO FOTO ARTIS SALAH SYUTING
FOTO FOTO HEBOH ARTIS INDONESIA
CIRI CIRI CEWEK KALO MAU ML

RAHASIA WANITA YANG HYPER
CARA AGAR WANITA CEPAT ORGASME
FESTIVAL JERUK DI AMERIKA
FOTO FENOMENA ALAM
FOTO - FOTO ARTIS INDONESIA SEKSI

KAPAL LAUT TERBESAR DI DUNIA
BINATANG TERMAHAL DI DUNIA
FOTO ARTIS KOREA CANTIK
KEJADIAN KEJADIAN ANEH DI DUNIA
FESTIVAL BIR DI RUSIA

FOTO PESAWAT TERBESAR DI DUNIA
10 PANTUN2 GOMBAL
FOTO HOT JULIA PEREZ
10 TITIK RAHASIA WANITA
10 PESAWAT TEMPUR TERCANGGIH DI DUNIA

FOTO - FOTO ABG JAMAN SEKARANG
FOTO TANTE TANTE NARSIS
10 CIRI - CIRI WANITA SELINGKUH
7 TEMPAT SENSITIF WANITA
TEMPAT2 TERINDAH DIDUNIA

Anonymous said...

dah kedur tak mengoda pun iss iss macam tetek nenek aku lah wakakkkk

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story